Jouluyönä – MKK:n joulukonsertit 2021

Mieskuoro Kuopio-Kvartetin joulukonsertit 2021 soivat jouluyön tunnelmaa eri vuosikymmeniltä ja jopa vuosisadoilta. Perinteisten suomalaisten joululaulujen lisäksi ohjelmassa on uudempaa joulumusiikkia ja yksi lauluista saa jopa ensiesityksensä Kuopio-Kvartetin laulamana. Jouluyönä-konsertteja kuullaan tänä vuonna kahdesti: perjantaina 17.12.2021 klo 19 Kuopion tuomiokirkossa ja sunnuntaina 19.12.2021 Suonenjoen kirkossa. Konsertit johtaa Jaana Turunen ja laulusolistina esiintyy Pentti Toikkanen. Ohjelma 15/10 € ovelta ja ennakkoon kuorolaisilta.

Mieskuoro Kuopio-Kvartetin joulukonserteilla Kuopiossa ja lähiseudun kirkoissa on jo pitkä perinne. Konserttien ohjelmasta osa vaihtuu vuosittain ja osa on pysynyt muuttumattomana -yleisön pyynnöstä!- pidempään. Konsertin päättävä yhteislaulu Maa on niin kaunis kuuluu myös Kuopio-Kvartetin pitkään joulukonserttiperinteeseen.

Pyydämme yleisöä noudattamaan voimassa olevia ohjeita virustartuntojen välttämiseksi. Suosittelemme maskin käyttöä konsertissa.

http://escortmamas.com
Vieritä ylös