MKK ja Veljmiehet esiintyvät Kuorojen venetsialaisissa la 29.8.2020

Mieskuoro Kuopio-Kvartetti ja kuorolaisten lauluyhtye Veljmiehet esiintyvät Kuorojen venetsialaiset -tapahtumassa lauantaina 29.8.2020 Kuopiossa.

Kuorojen venetsialaiset

Kuopiolaiskuorojen syyskauden avajaiset lauantaina 29.8.2020 

Kuorojen venetsialaiset on kuuden kuoron ja yhden lauluyhtyeen yhteistapahtuma, joka näkyy ja kuuluu Kuopiossa lauantaina 29.8.2020. Venetsialaiset on tapa juhlia kesä-, veneily- ja mökkikauden päätöstä, mutta kuorojen osalta se on lähtölaukaus syksyn kuorokauteen.

Tapahtumassa mukana olevat kuopiolaiset kuorot Mieskuoro Kuopio-Kvartetti, Naiskuoro Sawotta, viihdekuoro Sawo Ensemble, Seniorikuoro, lauluyhtye Veljmiehet, sekakuoro Veljsiskot ja kamarikuoro Vox Polaris esiintyvät noin vartin mittaisin minikonsertein eri puolilla kaupunkia. Esitykset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia ja niitä on yhteensä 16 päivän aikana. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kuopiolaisille kuoromusiikin ystäville vauvasta vaariin. 

Kuorojen ohjelmistossa on niin klassikkoja kuin popmusiikin helmiä a cappella. Tunnelma vaihtelee serenadeista isänmaalliseen ja herkän romanttisesta tanssijalat liikkeelle saaviin rytmeihin. 

Esiintymispaikat ja -ajat

Mieskuoro Kuopio-Kvartetin esitykset
  • klo 13:45  Valkeisenlammen rosarium                             
  • klo 14:30 Snellmanin puisto  
  • klo 15:15 Satamatori     
Lauluyhtye Veljmiesten esitykset
  • klo 16:15  Teatterin amfi                                                     
  • klo 17 Satamatori 

Kommentoi

http://escortmamas.com
Vieritä ylös