Mieskuorojen kuorokouluhankkeelle apurahaa

Mieskuorojen Kuorokoulut 2019 -hanke on saanut 10 000 euron apurahan Suomen kulttuurirahastolta. Hankkeen tarkoituksena on kehittää mieskuorotoimintaa Suomessa järjestämällä kuorokouluja miehille, jotka haluaisivat liittyä kuoroon, ja mieskuorolaulajille, jotka haluavat kehittää omia taitojaan. Tavoitteena on saada uusia laulajia olemassa oleviin kuoroihin sekä kehittää kuorolaisten taitoja kuorolaulun eri osa-alueilla. 

Kuorokoulut toteutetaan 18 mieskuoron yhteistyöprojektina kymmenessä maakunnassa Suomessa. Kukin kuoro vastaa omalla paikkakunnallaan koulutusten käytännön järjestelyistä ja sisällöstä. Hankkeen toteutusta koordinoi työryhmä, johon kuuluvat Hannu Malkamäki (Mieskuoro Jussit), Kari Muhonen (Kerimäen Mieslaulajat), Mikko Holopainen (Mieskuoro Kuopio-Kvartetti, hankkeen koordinaattori) ja Jaana Turunen (Mieskuoro Kuopio-Kvartetti, hankkeen taiteellinen johtaja). 

Kuorokoulut 2019 hankkeessa vaihdetaan ideoita ja kokemuksia kuorojen kesken ja yhteistyötahojen kanssa. Lisätietoja saa sivulta kuorokoulu.com sekä hankkeessa mukana olevilta kuoroilta ja työryhmän jäseniltä: Mikko.Holopainen@mieskuoro.fi ja p. 044 5876410, Jaana.Turunen@maestra.fi, Kari.Muhonen@mieskuoro.fi ja Hannu.Malkamaki@mieskuoro.fi.

Kommentoi

http://escortmamas.com
Vieritä ylös